Куалита Оро Зърна, 1 кг.

34,80 лв.

100 % премиум арабика еспресо за завършен, нежен вкус, златен стандарт за зърна от сорта Арабика, грижливо сортирани и промити използвайки метод, запазен само за най-добрите кафета. Измиването гарантира пълния аромат и мек вкус на този еспресо бленд, в който dългогодишният опит и страстта на експертите на Lavazza са очевидни. Lavazza Qualità Oro използва само най-добрите зърна, внимателно подбрани от експерти по приготвяне на кафе.

Вкусов диапазон : Меко и Ароматно

Състав : 100% Арабика

Нотки : Плодове

Наситеност: 4 / 5

Аромат : 5 / 5

 Степен на печене : Medium

Количество

  • Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този онлайн магазин. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване. Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този онлайн магазин. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.
  • Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок 1 до 5 (пет) работни дни, в зависимост адреса ( ако е извън територията на България).  Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка. Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка в срок 1 до 5 (пет) работни дни, в зависимост адреса ( ако е извън територията на България).  Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и транспорта за доставка.
  • След получаване на стоката Клиентът има право да иска връщането й при наличието на съществен недостатък, който не е могъл да бъде установен при обикновен преглед на същата. В изброените случаи, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на подадената от него заявка След получаване на стоката Клиентът има право да иска връщането й при наличието на съществен недостатък, който не е могъл да бъде установен при обикновен преглед на същата. В изброените случаи, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на подадената от него заявка
100 Артикула